• Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Arvostelut

Timo Ritanen Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Kärcher VC6000 pölypussit (10 pussit, 1 suodatin)
Yleinen:
Hyvä valikoima tuotteiya. Nopea toimitus.
Tuotteesta:
Tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja

Takuu

30-päivän rahat-takaisin takuu

Jokaisen tilauksen tavoitteeme: tyytyväinen asiakas. Siksi takuun ja RMA-prosessin ohella annamme sinulle vielä 30 päivän rahat-takaisin takuun! Mikäli tuote ei vastaa odotuksia tai olet muuttanut mieltäsi, saat rahasi takaisin. Edellytämme että tuote palautetaan takaisin avaamattomana alkuperäspakkauksessaan 30 päivän sisällä tilauksen toimittamisesta.

Huom: saadaksesi rahasi palautettua, sinun täytyy ensin ota yhteyttä helpdeskiin ja odottaa ohjeita ennen tuotteesi palautuslähetystä

Takuu

Kaikissa tuotteissamme on kahdentoista kuukauden takuu. Takuu on voimassa vain, jos asiakas on asentanut tuotteen oikein laitteeseen ja on käsitellyt sitä oikein.

Ole hyvä ja ota huomioon, että pölypussit kuluvat. Seuraa pölynimurin valmistajan ohjeita oikeasta käyttötavasta.

Tuotepalautustunniste

Jos kohtaat ongelmia meiltä ostamasi tuotteen kanssa, ole hyvä ota yhteyttä meille ensin. Käsittelemme pyyntösi ja yritämme löytää ratkaisun pulmaasi. Jos ongelmaa ei voida ratkaista tukipalvelumme avulla, luomme RMA-numeron (Return Material Authorization) sinulle. Suosittelemme palauttamaan tuotteen kestävässä kuoressa. Ole hyvä ja varmista, että RMA-numero näkyy kuoren ulkopuolella ja on kirjoitettu paperille kuoren sisään. RMA-numeron avulla voimme identifioida tuotteen sen saapuessa meille. Jos tarkastuksessa todetaan, että palautettu tuote on viallinen, uusi tuote toimitetaan ilman lisämaksua.
Ole hyvä ja huomaa: emme voi käsitellä palautettuja tuotteita, jos emme ole saaneet RMA-numeroa.

  • Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!