Kaikkea pölynimuriisi, liesituulettimeesi tai ilmankäsittely laitteeseesi!
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Toimitus

DustDeal.fi käynnistyksestä 2013 lähtien, voit löytää imuripussit, suodattimet ja lisätarvikkeet yli 25,000 tyyppiseen imuriin, jääkaappiin ja poistopuhaltimeen verkkosivuiltamme. Toimintamme perustuu seuraaviin 4. perusperiaatteeseen.

  1. Halvat hinnat
  2. Korkealaatuiset tuotteet
  3. Tällä viikolla ilmainen toimitus!
  4. 30 päivän rahat takaisin palautustakuu

Ilmainen toimitus
DustDeal.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille verkkokaupan tuotteilleen (lukuun ottamatta tullausmaksuja ja maahantuontikuluja).

Toimitus
Tilaukset lähetetään pehmustetuissa kirjekuorissa aina kun mahdollista, jotta ne mahtuvat kirjelaatikosta sisään. Sinun ei tarvitse olla kotona vastaanottamassa tilausta. Tuotteet lähetetään kahdesta eri paikasta: Hollannista ja Guernseystä. Keskimääräinen toimitusaika on 1 - 2 viikkoa. Näin saat laadukkaat tuotteet halpaan hintaan täydellisellä palvelulla! Joissain tapauksissa on mahdollista, että veromaksuja tulee maksettavaksi. DustDeal.fi Voi aina tarjota apua näiden asioiden käsittelyssä, jos otat yhteyttä help deskiimme.

Onko sinulla tilausten toimituksesta kysyttävää? Otathan yhteyttä.

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Krista van Woerden ):
(4/5)
Tuote:
Kirby G10E pölypussit Mikrokuitu (9 pussit)
Tuotteesta:
Oli Sitä mitä pitikin...
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Ilmainen toimitus tällä viikolla!
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.