Kaikkea pölynimuriisi, liesituulettimeesi tai ilmankäsittely laitteeseesi!
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!

Käyttöehdot

All on BraunOni B.V.:n yleiset käyttöehdot. DustDeal.fi on osa BraunOni B.V.:tä. Kohdan 1.4 mukaan BraunOni B.V. pidättää oikeuden ehtojen muutoksiin. Kaikki muut tavaramerkit ja merkit ovat omistajiensa omaisuutta.

1. Yleiset

1.1 BraunOni tässä dokumentissa tarkoittaa BraunOni B.V.:hen, joka on rekisteröity Alankomaiden Kauppakamariin Entschedenissä (Alankomaat) numerolla 08129450.
1.2 Nämä toimitus- ja käyttöehdot rajoitetaan tiettyjen muiden ehtojen toimesta, jotka pätevät kaikkiin tilanteisiin joissa BraunOni toimii tavaran toimittajana.
1.3 BraunOni ei hyväksy vastapuolen (tästä edespäin: asiakas) asettamia tilausvarauksia.
1.4 BraunOni pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Asiakas tunnistaa BraunOnin pätevyyden yleisissä ehtojenmuutoksissa ja hyväksyy kaikki muutetut ehdot. Mikäli ehtoihin tulee huomattava muutos BraunOni ilmoittaa kaikille käyttäjilleen sähköpostilla sekä muutoksen tapahtuneen että ehtojen muutoksen sisällön.

2. Maksu

2.1 Maksu tapahtuu ennakkomaksuna joko pankkitilisiirron, luottokortillasi, PayPalin tai iDealin välityksellä.

3. Hinnat

3.1 Mahdolliset kirjoitusvirheet koskevat kaikkia hintoja.
3.2 Tuotteet toimitetaan eri sijainneista. Nämä sijainnit voivat olla EU-alueelta tai sen ulkopuolelta. DustDeal. perii VAT:n perustuen lähetyksen alkuperään ja lähetyksen määränpäähän. Tapauksessa, jossa haluat tietää tarkat toimitusehdot, ole hyvä ja ota yhteyttä tukipalveluumme.
3.2.2 DustDeal.fi on hollantilainen verkkokauppa, joka on keskittynyt asiakkaisiinsa. Jos olet ulkomaalainen, eurooppalainen yhtiö, lähetä voimassaoleva yhtiön nimi ja yhtiötunnus, voimme tarkastaa sopiiko laivauksen lähtöpiste ja päätepiste yhteisön sisäisen toimituksen sääntöihin. Siinä tapauksessa liikevaihtovero on 0%. Suurille yritysasiakkaille meillä on erillinen tilaussivusto, jossa on houkuttelevia alennuksia.
3.3 Hintoihin ei lukeudu mahdolliset edelleenlähetysmaksut.
3.4 Tarjousta BraunOnista tulee harkita sitoumuksetta, ellei kirjoitettuna ole eksplisiittisesti ilmaistu toisin. Tarjousten sattumat riippuvat tuotteiden saatavuudesta. BraunOni pidättää oikeuden sopimuksen mitätöintiin.

4. Varasto

4.1 BraunOni ei voi taata kaikkien tuotteiden toimituksen. Tuotteen varastomäärän pienentymisen sattuessa asiakkaalle ilmoitetaan ja poistetun tuotteen hinta maksetaan takaisin.
4.2 Toimitus tapahtuu siirretyn rahasumman saavuttua BraunOni'n tilille. Toimitus tapahtuu, jos mahdollista, 5 työpäivän sisällä maksun saapumisesta.
4.3 BraunOni pidättää oikeuden lähettää tilaus osissa. Tästä (Näistä) aiheutuvat lisämaksu(t) maksaa BraunOni.
4.4 BraunOni toimittaa lähetykset käyttäen tavanomaisia postipalveluita tai kuriiripalveluita, riippuen kohteesta ja kauppatavaran alkuperästä. BraunOni on valtuutettu muuttamaan toimitustapaa ilman eri ilmoitusta, jos tämä on asiakkaan tai BraunOni edun mukaista. Tapauksessa, jossa asiakas tarvitsee tarkan tiedon toimitustavasta, tulee asiakkaan pyytää tätä tietoa tukipalvelustamme, ennen tilauksen vahvistamista.

5. Vastuuvelvollisuus

5.1 BraunOni ei ole vastuussa toimitetun tuotteen maksun tai toimituksen takia aiheutuneista vahingoista.
5.2 Kohdassa 4.2 mainitut toimitusajat tulkitaan viitteellisiksi, eikä sitoviksi määräajoiksi. BraunOni ei ikinä ole vastuussa kuljetusvaiheen aikana syntyneistä vahingoista.
5.3 Jos tuote on toimitettu vaillinaisena tai, jos toimitus epäonnistuu, kuluttajan on otettava yhteyttä 90 päivän kuluessa BraunOni ja informoitava näistä puutteista kirjallisena.

6. Vaihto

6.1 Vaihto on mahdollista vain jos toimitettu tuote palautetaan alkuperäisessä kunnossa ja jos palautettava tuote on BraunOni'n hallussa 30 päivän sisällä toimituksen jälkeen.
6.2 Halutusta vaihdosta aiheutuvat maksut (esim. toimituskulut) maksaa asiakas.
6.3 Hintojen määräytymisen/tarjouksen toimituskustannusten osalta voidaan hankkia paikalliselta postitusyhtiöltä. Kuluttaja on vastuussa tuotteen toimitukseen sopivan postitusyhtiön valinnasta, paikallisten lakien ja säädösten mukaisesti.

7. Toimitusmaksut

7.1 BraunOni laskee toimitusmaksut tilauksettain. Maksut riippuvat toimitustavasta. Maksut näkyvät ostoskärryssä.
7.2 BraunOni pidättää oikeuden vaatia vakuutetun toimituksen EU:n ulkopuolen tilauksille. Asiakas voi kieltää tämän vaatimuksen ilmoittamalla BraunOnille suoraan kirjallisesti, joka automaattisesti aloittaa mitätöinnin kohdan 10.1 mukaan.
7.3 Asiakas on vastuussa toimituksesta johtuvista lisämaksuista, kuten tuontimaksuista.

8. Takuu

8.1 Asiakkaan vastuulla on juuri toimitetun tuotteen huolellinen tarkistus virheiden varalta. Mahdollisen virheen löydettyä asiakkaan tulee ilmoittaa BraunOnille välittömästi kirjallisesti. Jos asiakas ei ilmoita BraunOnille viiden toimituksen jälkeisen päivän kuluttua tilauksen virheistä, jotka on huomattavissa huolellisella tarkistuksella, asiakkaan katsotaan hyväksyvän toimitetun tuotteen, ja kaikki takuuoikeudet mitätöidään.
8.2 BraunOni tarjoaa vain tavarantoimittajan takuun. Nämä mitätöityvät mikäli toimitettua tuotetta käytetään sopimattomalla tavalla.
8.3 Sopimattoman käytön kautta syntyneet viat eivät kuulu takuun piiriin.

9. Vahingot

9.1 BraunOnia voidaan pitää vastuussa vain sellaisista vahingoista, joiden voidaan osoittaa aiheutuneen tahallisesta huonosta tai kovasta käsittelystä, tai aiheutuneen sellaisista tekijöistä, jotka ovat lain mukaan BraunOnin vastuulla
9.2 Tekijät jotka eivät ole missään olosuhteissa BraunOnin vastuulla: lakko, työntekijäsyrjäyttäminen, sairaus, tuonti-, vienti- ja/tai kuljetuskielto, kuljetusongelmat, aliurakoitsijat jotka eivät huolehdi vastuistaan, tuotannonpysäytykset, et cetera.

10. Tilausten peruuttaminen

10.1 Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus 30 päivää tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tämän ajanjakson aikana, tulee kuluttajan informoida BraunOni tilauksen perumisesta. Kun BraunOni on vahvistanut peruutus pyynnön kuitin RMA-numeron avulla, asiakkaan tulee palauttaa tuote 14 päivän kuluessa RMA-numeron mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti. BraunOni palauttaa tuotteen hankinta hinnan 14 kuluessa palautetun tuotteen toimituksesta. Tämä vahvistaa Alankomaiden lainsäädännön mukaisen 'etäostoksen', kuten kuvaillaan laissa: 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art.7:46'
10.2 Jos kohdassa 4.2 mainittu ajanjakso pidentyy yli kahdella viikolla, asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus veloituksetta. Asiakkaan on kuitenkin aina ilmoitettava peruutettavasta tilauksesta kirjallisesti.
10.3 Peruuttamislomakkeen malli

Osoitettu BraunOni B.V., Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE Eindhoven, Nederland:
Minä/Me ilmoitamme, että minä/me peruutamme minun/meidän myyntisopimuksemme, koskien seuraavia tuotteita.
Tilattu / vastaanotettu:
Kuluttajan nimi:
Kuluttajan osoite:
Kuluttajan allekirjoitus (vain, jos tämä kaavake on tulostettu paperille):
Päiväys:

11. Viitealennukset

11.1 BraunOni pidättää oikeuden muutoksiin mihin tahansa käytäntöihin koskien alennusta viitteitä vastaan.
11.2 Alennus viitetilauksia vastaan annetaan viitteen tultua vahvistetuksi. Tämä tapahtuu tilauksen lähetyksen ja maksun jälkeen.
11.3 Päätös myöntää alennusta tulevia tilauksia varten voidaan kääntää tilausten peruuttamisen ja palauttamisen takia
11.4 BraunOni pidättää oikeuden kieltää tai hyväksyä tiettyjen henkilöiden tai yritysten osallistumisen ohjelmaan joka myöntää alennusta viitetilauksia vastaan.
11.5 Tietty tapaus johon kohdat 11.3 ja 11.4 voidaan soveltaa on kun viitenumeroa voidaan pitää (osittain) yleisön tietona, tai kun sitä käytetään ystäväpiirin ulkopuolella.

12. Tiedon luottamuksellisuus & Turvallisuus

12.1 Asiakastietoaja ei anneta kolmansien osapuolien tietoon. Poikkeuksena tietojenvälitys (netti)maksunvälityspalveluiden kanssa.
12.2 Asiakastiedot välitetään aina SSL-yhteyden ylitse.

13. Yksityisyydensuoja

Lisää tietoa evästeiden käytöstä ja DustDeal.fi in tietosuojakäytännöt löydät Tietosuojakäytäntö.

Arvostelut

Arto Viskari Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Siemens Super XS Dino E pölypussit (10 pussit, 1 suodatin)
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!