• Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Harjat

Tarjoamme kaiken tyyppisiä suulakkeita, jotka soveltuvat imurointiin. On tärkeää tarkistaa pölynimurin harjapää säännöllisesti, koska harjakset voivat kulua ja pöly sekä karvat voivat juuttua niihin. Jos imurisi suulake toimii oikein, imurointisi lopputulos on paljon parempi. Imurisuulake tulee aina kiinnittää putkeen oikein. Imurissa on yleensä mahdollista käyttää erilaisia suulakkeita. Valitse siis suulake, joka sopii kodin tai toimiston lattiatyypille. Tuotevalikoimamme sisältää myös erityisesti eläinten karvojen poistoon tarkoitettuja harjasuulakkeita ja vaikeasti imuroitavien kohteiden suulakkeita.

On tärkeää tarkistaa pölynimurin harjapää säännöllisesti, koska harjakset voivat kulua ja pöly sekä karvat voivat juuttua niihin. Jos imurisi suulake toimii oikein, imurointisi lopputulos on paljon parempi. Imurisuulake tulee aina kiinnittää putkeen oikein. Imurissa on yleensä mahdollista käyttää erilaisia suulakkeita. Valitse siis suulake, joka sopii kodin tai toimiston lattiatyypille. Tuotevalikoimamme sisältää myös erityisesti eläinten karvojen poistoon tarkoitettuja harjasuulakkeita ja vaikeasti imuroitavien kohteiden suulakkeita.

Selaa kaikkia tuotemerkkejä alapuolelta

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Kirsi Kortetjärvi Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Kärcher WD2200 Turbo Brush XL (30 > 37mm)
Yleinen:
Helppoa ja luotettavaa
Tuotteesta:
Tuotteet just niinkuin pitikin+++++
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.