• Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Vacuum Cleaner

Pölynimuri

Imurisuodatin estää pölyn pääsyn pölynimurin moottoriin (moottorin suodatin). Siksi on erittäin tärkeää puhdistaa tai vaihtaa suodatin säännöllisesti. Tämä pidentää pölynimurin käyttöikää. ilmansuodatin varmistaa ilman lopullisen suodattamisen, ennen kuin se puhalletaan uudelleen huoneeseen. Tätä suodatinta ei tarvitse vaihtaa niin usein, koska tyhjiöpussi on jo vanginnut suurimman osan pölyhiukkasista.

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile hakua

Valitse helposti laite tai kategoria

Arvostelut

Onerva Huurre Arvioinut meidät:
(5/5)
Tuote:
Miele S400 S424I HEPA suodatin
Tuotteesta:
Tavara oli sitä mitä tilasin. Ehdin huolestua toimituksen kestosta. 8.12. minulle ilmoitettiin DustDeal.com`sta tilaukseni olevan lähdössä ja 18.12. sain ilmoituksen postiinitulleesta lähetyksestä. Liekö joululiikenne vaikuttanut asiaan.
Lue muiden asiakkaiden arvosteluja
  • Turvallinen, helppo, nopea
  • 30 päivän rahat takaisin takuu!
  • Tuotteita useammalle kuin 35.000 eri laitteelle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: info@DustDeal.fi

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Jaamme myös tietoja sivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainonta- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa, jotka voivat yhdistää sen muiden tietojen kanssa, jotka olet antanut heille tai jotka he ovat keränneet sen perusteella, miten olet käyttänyt itse heidän omia palveluitaan. Hyväksyt evästeidemme käytön, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä. Lue lisää.